آقای دکتر علی اکبر دشتله، دکترای تخصصی گفتاردرمانی (PhD)، دارای سابقه بیش از ۱۲ سال کاربالینی و تدریس در زمینه اختلال بلع، گفتار و حافظه در بیماری های نورولوژیکی سکته مغزی، پارکینسون، ام اس و فلج مغزی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور می باشند. دکتر دشتله در سال ۱۳۸۷ در مقطع کارشناسی گفتاردرمانی وارد دانشگاه شد و در سال ۱۳۹۱ در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم توانبخشی و رفاه اجتماعی مشغول به تحصیل گردید. ایشان در ادامه توانستند در سال ۱۳۹۳ با رتبه ۵ کشور موفق به پذیرش در مقطع دکترای تخصصی گفتاردرمانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران شود و با کسب رتبه یک آزمون جامع و امتیاز عالی پایان نامه در مقطع دکتری فارغ التحصیل شدند. ایشان در مقطع کارشناسی ارشد بر روی اختلال بلع بیماران ام اس مشغول به کار پژوهشی بودند و در مقطع دکتری تخصصی توانستند برای اولین بار در جهان با همکاری با اساتید برجسته بین المللی در کشور آلمان (پروفسور نیچه) به بررسی اثربخشی درمان ترکیبی تحریک الکتریکی مغزی (tDCS) به همراه درمان رایج بلع در بیماران پارکینسون بپردازند. ایشان موفق شدند نتایج پژوهشهایشان را در مجله های معتبر دنیا به چاپ برسانند (لینک مقالات…).

حیطه هایی که دکتر دشتله بصورت تخصصی مطالعه و کار بالینی انجام میدهند شامل توانبخشی اختلال بلع، مسکلات تنفسی، ضعف گفتار و مشکلات حافظه و فراموشی در بیماریهایی نظیر سکته مغزی، پارکینسون، آلزایمر، دمانس، ALS، ام اس، ضربه مغزی و فلج مغزی می باشد.

دکتر دشتله این افتخار را داشته اند که در دانشگاه های علوم پزشکی تهران، مشهد، البرز، اراک و علوم توانبخشی و رفاه اجتماعی به تدریس و برگزاری کارگاه های عملی برای دانشجویان بپردازند. ایشان از سال ۱۳۹۲ به عنوان سوپروایزر و مدرس عملی دانشجویان در بیمارستانهای امیراعلم، ضیاییان، حضرت رسول، مرکز توانبخشی دانشکده توانبخشی تهران، مرکز توانیاب و مرکز توانبخشی اخوان مشغول آموزش بالینی بوده اند.

پیمایش به بالا